fredag 21 oktober 2011

Du är gammal och klen!

Du är gammal och klen sa min sjukgymnast Jonas till mig när jag gjorde min årliga "höstbesiktning". Va!? svarade jag och slänge en av mina onda-ögat blickar mot honom. Det var ju inte direkt det jag ville höra när jag precis tagit ett belsut att köra för fullt en säsong till och med motivtion inför årets grundträning sprutande ut ur öronen.
Ja du är gammal och klen... men det är inget som vi inte kan fixa var svaret på mitt aningen deperata Va-utrop.
Så klart har han rätt, det har han alltid haft och kommer säkert alltid att ha. Min kropp är inte tjugo år längre och sviterna från många års hård träning har satt sina spår. Diskbrocket som jag fick 2008 har läkt bra men ryggen och diskarna är fortfarande inte som de var före skadan och "flirt-kulan" under foten vill inte försvinna. Såklart måste jag ha detta i åtanke och vara smartare. Tillsammans jobbar vi nu med att stärka upp det som behövs och hitta smarta övningar och lösningar för att jag inte längre skall vara klen.
Men hur han skall fixa det där med åldern det väntar jag fortfarande med spänning på...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar