söndag 30 oktober 2011

Kaffe och Kata

Idag så kom det äntligen en välbehövlig vilodag och att det har varit en riktigt bra återhämtningsdag. Jag har tillbringat dagen med att umgås med vänner och det är bland det bästa jag kan göra på en ledig dag! 
Det är i ett annars så välplanerat och fullspäckat schema svårt att få tiden att räcka till annat än att äta, jobba, träna och sova så det är bäst att passa på när tillfälle ges.
Idag var Kata-Karin (Karin Hägglund, sveriges bästa kata tjej) i Eskilstuna på träningsläger och vi hann med en fika mellan hennes träningspass. Karin lärde jag känna förra året när vi var på samma träningsställe i Sydafrika under jul och nyår, hon är en underbar människa med ett stort hjärta för sin idrott.
Att träffa henne ger energi så det räcker ett bra tag framöver. Förhoppningsvis hamnar vi på samma träningsställe igen...
Resten av dagen har jag klamrat mig fast vid min "fadder-familj" som är den bästa som finns!
Nu är jag återhämtad och fylld av energi igen, redo för att tackla nästa veckas utmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar