tisdag 25 oktober 2011

Lördag mitt i veckanChrister Kax Sundberg, jag och mitt pris.
I bland bryts de vanliga vardagsrutinerna och det blir lite fest mitt i veckan, inte ofta men det händer. Idag var jag inbjuden till Tingshuset i Nyköping på middag med landstingsfullmäktige för att ta emot mitt stipendie, landstingets idrottsstipendie 2011.
Förutom stipendieutdelning, som leddes av kvällens värd Christer Kax Sundberg - landstingsfullmäktiges ordförande och Åsa Kullgren - landstingetsstyrelsens ordförande, så bjöds det på otroligt god middag. Skagenröra i tunnbrödskorg som förrätt och oxfilé med gorgonzola till huvudrätt, inte helt fel på en tisdagskväll... och så klart kaffe och kaka.
Med de övriga fem idrottsstipendiaterna till bords så blev det en otroligt trevlig kväll med nya bekantskaper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar