tisdag 18 oktober 2011

Ta ett beslut!

Ta ett beslut sa min mamma till mig någon gång under sommaren, ta ett beslut och gå vidare sa hon. Jag är säker på att hon inte syftade på samma sak som jag men det kom så lägligt och det slog mig att det var precis vad jag behövde göra. Ta ett beslut, ett beslut om att bromsa eller gasa! 
Hela våren och sommaren 2011 gick allt bara på rutin och jag kände varken glädje eller någon större entusiasm för att träna och tävla, jag visste inte vart jag var på väg eller varför, det rullade bara på i någon trist och tråkig lunk. Så olikt mig!
Det var verkligen dags att stanna upp och ta en rejäl funderare över vart jag var på väg och vad jag ville. Efter att ha vänt ut och in på mig själv och vridit och vänt på det mest så var det inte längre så svårt. Innerst inne hittade jag den där pirrande och härliga känslan... jag älskar ju att kasta slägga och det finns saker som jag alltid drömt om men ännu inte nått fram till. Där och då var beslutet taget... jag skall gasa!
Så här börjar min nya resa. På många sätt väldigt likt alla tidigare 15 år som släggkastare men också på många sätt väldigt olikt. Resan börjar här och nu och slutar förhoppningsvis i London 2012, varför sikta på något annat? Välkommen med på resan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar