torsdag 10 november 2011

Är jag helt ute och cyklar?

Sitter och försöker ladda upp mig inför kvällens träningspass men känner att morgonpasset idag gjorde mig lite extra spak så det kräver lite extra för att komma igång igen. Varje tisdag och torsdag består av tidiga morgonpass i MunktellArenan, klockan 7.00 drar vi i gång. En av dessa dagarna består träningen av konditionsträning... den dagen var i dag.
Ja även jag behöver träna upp flåset för att orka med att träna stenhårt året om, inte ens jag slipper undan. För att göra det lite roligare och mer effektivt så har jag såklart hängt på några andra idrottare. Så varje vecka kör jag handcykel tillsammans med delar av Eskilstuna Handikappidrottsförenings rullstolsbasketlag.
Det var Jocke, Joakim Larsson, en av världens mest positiva människa och en av Eskilstunas mest framgångsrika idrottare.... brons tillsammans med kälkhockeylandslaget i paralympics både 1998 och 2002!, som drog med mig på detta för några år sedan och jag tycker det är helt suveränt sätt att träna kondition på men uhhh så jobbigt.
Från att vi två i början kämpade på ensamma så har vi nu under den senare tiden fått sällskap av ytterligare tre träningsvilliga talanger vilket har gjort att vi får ligga i som aldrig förr. Idag urartade träningen till att det blev tävling.... gamlingarna utmanades av ynglingarna.
Alltså full fart från första armtaget och jisses vad jag fick slita, jag var helt slut efter våra 30 minuter och trodde nästan att jag skulle kräkas. MEN oj vad det var värt det.... jag och Jocke släppte tidigt förbi de unga och ivriga men jobbade systematiskt på i ett högt och jämt tempo och kom i kapp och förbi lagom till slutvarven. Vilken skön seger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar