söndag 13 november 2011

Bästa pappan är min!

En dag som denna skulle jag ju vilja bo mycket närmare pappa så att jag skulle kunna ge honom den bamse kram som han är värd. Men med eller utan kram i dag så vet han att han är min allra bästa pappa och att jag älskar honom massor, idag och alla andra dagar på året.
Förutom att skänka tankar till pappa hemma i Fristad och hålla tummarna för älsklingen  i Paris så har jag även hunnit med att vara i Malmköping och föreläst för ledare, tränare och aktiva från den sörmländska friidrotten tillsammans med coach Kim. Vi var inbjudna till en inspirationsträff som Södermanlands Friidrottsförbund arrangerade idag. Om vi lyckades inspirera några med vår berättelse får åhörarna avgöra, men jag hade i alla fall kul och tyckte det var inspirerande att möta nya människor med samma brinnande engagemang som jag själv har för friidrott. Så nu känner jag mig sugen och peppad inför en ny spännande vecka och dess utmaningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar