söndag 27 november 2011

Berit som sparringpartner

Helgträningen är en av veckans höjdpunkt så här års, för då blir det alltid utekastning istället för att kasta inomhus i kastburen. Att få komma ut och kasta är sååå mycket roligare än att kasta inomhus och den här hösten har ju varit underbar med alla sina plusgrader så det har verkligen varit lyckliga utomhus kastpass.
Idag fick jag dock oväntat besök av Berit på kastplan så det blev en aning tuffare än vanligt... det blåste som aldrig förr!
Det blev en utmaning att kasta i den hårda vinden, men samtidigt var det verkligen häftigt att se släggorna flyga. Även om de flög mer brett än långt eftersom hon tog tag i släggorna lite hur som helst. Fördelen med halv storm och  mestadels motvind var att jag fick jobba extra mycket på att ligga på bakåt i kastningen. Det gällde att hela tiden vara fokuserad och göra rätt och vara beredd på att bli omkull knuffad av vinden.
Det blev ändå ett bra träningspass och det var som alltid skönt att vara ute och kasta..... trots eller tack vare den tuffa sparringpartnern Berit?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar