onsdag 2 november 2011

Flyttar in hos Berg

I dagens program - Berg flyttar in, så flyttade Berg in hos Jesper Parnevik i Florida. Jag flyttar in hos Berg... Josefin Berg.
Ungefär där slutar likheterna mellan min släggvärld och Jespers golfsvärld. Jossans lägenhet som jag trycker in mig i kan väl jämföras med Parneviks dusch-kabin. Men finns det hjärterum så finns det stjärterum.
Eftersom MunktellArenan ännu en gång är avbokad och stängd för friidrottsträning onsdag - söndag så var det alltså bara att ta ledigt från jobbet, packa träningväskan och lämna Eskilstuna för några dagar. Det blir en träningshelg i Karlstad med coach Kim och gänget.

1 kommentar:

  1. Fasen, jag missade det. Vi kan ju göra ett Nilsson flyttar in, det är ju så det brukar vara men du får byta plats annars blir det lite enfomigt ;)
    Jag har lagt till din blogg i min länklista nu, bara så du vet :)
    Kram

    SvaraRadera