söndag 13 november 2011

Håller alla tummar och tår

Idag vaknade jag tidigt och pigg som aldrig förr trots att det är min enda sovmorgon den här veckan. Jag kan inte sova för jag är nervös! I dag lyfter min älskade sambo på tyngdlyftnings VM i Paris och det är mycket mycket mer nervöst när han skall tävla än om jag skulle tävla själv.
Att veta hur mycket träning som lagts ner, hur mycket smärta som genomlidits, hur mycket engagemang och vilja som ligger bakom den här VM starten och hur litet det där nålsögat som man måste tränga sig igenom för att lyckas faktiskt är och dessutom inte kunna göra något som helst för att påverka eller hjälpa till, det är nervöst! Det enda jag kan göra är att hålla alla tummar och tår som jag har... och hoppas att lyftargudarna är på gott humör idag.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar