tisdag 1 november 2011

i Phone, i Pod, i Will

Jag och min i Phone är oskiljaktiga, ända sedan jag införskaffade min första i Phone så är jag i (n) Love. Men nu är jag om möjligt ännu lyckligare, för nu har min nya fina i -Pryl kommit hem. Min allra egna i Pod...
Jag gillar att lyssna på musik innan och under träning för att komma i bra stämmning och få inspiration till bra resultat och då är det ju perfekt med en liten i Pod som man lätt kan knäppa fast i toppen. Nu slipper jag att svetta ner min i Phone genom att stoppa ner den i Sport-BHn, bara win win!

Idag tänkte jag inviga den på kvällspasset och den kommer att få bekänna färg direkt eftersom det står slägga på programmet. På med träningskläderna, i med lurarna i öronen och full fart på spellistan.... Nu kör vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar