lördag 12 november 2011

Lyckliga lördag!

I dag har jag haft vilodag, en hel dag utan träning. Vilodagen är helt klart en välbehövlig dag och det är toppen när den infaller på en lördag, vet inte varför men det känns extra lyckligt att vara ledig från träning på en lördag.
Idag har jag dock inte kunnat hålla mig borta från idrott utan jag har varit i Upplands Väsby och hejat på klubbkompisar och träningskompisar som tävlat på Svealandsmästerskapen i tyngdlyftning. Det var roligt att bara sitta som åskådare på läktaren och se alla prestera så bra, men också lite jobbigt eftersom jag blir så sugen på att tävla själv. Gissa om jag blir taggad till att prestera på SM i början av december. Hoppas verkligen att jag kan vara i bra slag till dess!
Men tills nästa träningspass så skall jag bara njuta av resten av lördagen, och framför allt njuta av kanske det absolut bästa med lördagen... lördagsgodis!
Jag erkänner att jag är en riktig gottegris, jag älskar bullar, kakor, tårtor, choklad och alla former av godis. Jag skulle lätt kunna leva på gosaker men försöker att tygla mig själv och försöker att hålla mig till en gottedag i veckan, lördagen.... lyckliga lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar