måndag 7 november 2011

Måste börja snacka mer med mina celler

Det finns en baksida på allt. På boken, myntet och även på mig och där är det just nu knas. Den fungerar men känns inte riktigt bra tyvärr, börjar ana att det kanske inte bara var en kramp som attakerade mig i fredags.
Det verkar vara hög tid att jag lär mig prata vett med mina celler!
För några veckor sedan var jag på en helt underbar föreläsning av Tina Thörner- världens bästa kartläsare och troligtvis den mest positiva människa jag någonsin träffat. Tina berättade mycket inspirerande om sitt liv, sin karriär och om hur hon tacklar och möter framgångar och utmaningar. Hon berättade att hon aldrig är sjuk och hemligheten är att hon pratar med sina celler.
Ganska galet men det kanske är det som behövs för att kroppen skall hänga med eller i varje fall för att kroppen skall hänga ihop!? Teamwork mellan alla muskler, små kroppsdelar och celler.
Tills jag har lärt mig snacka vett med mina celler är det tur att jag har världens bästa sjukgymnast som bara konstaterar lugnt, när jag ringer honom och är olyckligt frustrerad, att det där låter ju inte bra men kom hit i morgon så löser vi det...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar