tisdag 8 november 2011

Minicoachens ord gjorde stort avtryck

Det visade sig att inte ens Jonas kunde trolla med knäna, bara att gilla läget och acceptera att det är en liten bristning i baklåret. Trots allt känns det ändå skönt att veta vad det är och även veta att det inte är någon större fara, rörligheten och funktionen i muskeln är ändå relativt bra. Det är bara att tralla vidare med träningen! Enda restriktionerna jag fick från sjukgymnasten var att det är strängeligen förbjudet att köra sprint och horisontell hoppträning....kanske inte något som jag kommer att sakna allt för mycket.
På något konstigt vis så väcks någon konstig känsla i mig när det dyker upp något som skulle kunna tolkas som motflyt, en känsla av att knyta näven och motbevisa allt och alla.
Det som alltid kommer upp i mitt huvud vid dessa tillfällen är orden jag fick av min tränare i Borås för mer än 15 år sedan - Carina Lindberg - minicoachen, efter en mångkampssäsong fylld av besvikelser: En drake stiger i motvind, inte i medvind!
Detta plockar jag med mig även idag...

3 kommentarer:

 1. Snacks om att hon spridit massor av klokhet, hon var (och är säkerligen) karaktärsdanande till tusen.
  Kul att läsa din blogg för övrigt!

  SvaraRadera
 2. Ja visst Herman! Hon är en stor människa i litet format... Kul att du hittat bloggen! Väntar än med att se dig på Boulebanorna här i Eskilstuna :)

  SvaraRadera
 3. Känner igen den där känslan!! Snacka om motivationshöjare :-)

  SvaraRadera