tisdag 29 november 2011

Tips från coach

Förra veckan fick jag ett smart tips från coach Gunnar. Den här gången handlade det inte alls om några vinklar i starten, hastigheter i drag eller i satsning eller om något lågt och långt utfall som det brukar handla om när han coachar utan den här gången handlade det om något så enkelt och smart som att effektivisera pannkaksgräddningen.
Det är ju underbart gott med pannkakor men jag har tyckt att det är lite för omständigt och tidskrävande att röra ihop en pannkaksmet och steka upp ett helt gäng pannkakor som det oftast blir när jag väl tar mig för pannkaksutmaningen. Tipset, som är helt klockrent och som jag nu mer än gärna delar med er, är att blanda ägg, mjöl (eventuellt lite proteinpulver för den som vill), mjölk och salt i en shaker och bara skaka om och hälla ner i stekpannan. Ett enkelt sätt att snabbt dra ihop en liten lagom omgång pannkakor till mellanmål eller kvällsmål. Jag testade det i helgen när jag var sugen på pannkakor till fruktsalladen och jag kan bara säga att detta är ett av de bästa tipsen på bra länge, mycket smart! Bra med en coach som tänker på allt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar