torsdag 3 november 2011

Våxnäshallen står kvar

Att kliva in i Våxnäshallen är lite som att komma hem, jisses vad många timmar jag lagt på träning i denna underbara hall. 1995 flyttade jag upp till Karstad för att börja friidrottsgymnasiet och sedan dess har jag mer eller mindre bott i den hallen. Nu de senaste 5 åren blir det inte lika ofta eftersom hemmabasen numer är Eskilstuna och MunktellArenan, men att jag fortfarande får ha kvar mitt skåp och mina nycklar till kastarförråden och viktställen tyder väl på att fler än jag själv anser att jag höra hemma i Våxnäshallen!?
Det är många träningskompisar som kommit och gått under alla dessa år men någon som varit med sedan första dagen på FIG är Angela Åkesson. Angela och jag var bittra konkurrenter i kulringen men blev snabbt träningspolare och sedan hon valde att satsa på diskusen och valde att träna med coach K så har vi tillhört samma team och hängt ihop på träningar, läger och tävlingar. Angela kan ni följa på hennes blogg - Ett nytt liv- från elitidrottare till mamma.
Idag blev det bra träning med släggteknik i hallen och framåt kvällen välbehövlig massage.
Att hitta en bra massör är inte lätt, det tror jag att alla ni som är idrottare kan hålla med om. Så hittar man en som är duktig så är det bara att klamra sig fast som en igel. Rickard Wennberg är en riktigt bra massör som jag kan rekomendera till stela och ömma muskler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar