torsdag 17 november 2011

Vilket mörker

Att jag är en sommarmänniska är ju inget som går att ta miste på. Att jag är född mitt i sommaren, rätt på midsommarafton kan ju vara en av förklaringarna till att jag verkligen älskar sommaren och dess ljusa och varma dagar och att jag tycker det är lite trist med allt detta mörker som tar över dagarna nu i november. Det är mörkt när jag åker till hallen för morgonpasset och är mörkt när jag åker hem igen efter jobbet och kvällspasset....lätt att bli lite extra trött på träningen då! 
Fast jag biter ihop och krigar emot tröttheten med alla möjliga medel. I dag bunkrade jag upp förrådet med nyttigheter som D-vitaminer och Daily Strength Superfruit från Strength Store i Eskilstuna så nu kommer jag att vara minst lika pigg som under sommarhalvåret.
Bara att se butiken pigga upp, en av de mest klatschiga butiksentréer i stan!?
Fräsigt som många av oss skulle säga...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar