lördag 10 december 2011

Bättre att gå på isen och ha det glatt än i lera och sörja

Efter några mycket bra träningsdagar i Karlstad med grymma teknikpass och specialstyrkepass i Våxnäshallen och tunga lyftpass på Karlstads Atletklubb, KAK så avslutades idag träningsdagarna i Karlstad med ett kastpass utomhus på Massasäng, eller fältet som vi brukar kalla det.
Idag krävdes det dock lite småpyssel och mycket tålamod innan vi kom igång. Det kom ju som tur var inte några decimetrar snö som meteorlogerna förutspådde igår, men det kom ju en hel del regn i stället så det var ett fint lager blank is i ringen idag. Som tur var så har vi ju elslingor i ringen och värmen därifrån underlättade ju smältningen en del men för att påskynda proceduren så var det bara att hugga i. Med både släggor och kvastar så lyckades vi efter mycket envishet få ringen så pass isfri så att det gick att komma igång med kastningen.
Därefter var det bara att kasta loss och det gjorde vi verkligen, jag och Jossan kastade i väg alla släggor vi hittade i containern och cirkusvagnen (kastförråden på Massasäng!) och Angela skickade i väg sina diskusar. För min del var det ett mycket bra kastpass med en mycket bra känsla och det var skönt att få bekräftat att det som har känts så bra vid inomhuskastningen den senaste tiden också stämmer utomhus. Det är en otroligt härlig känsla att se släggan flyga igen! Jag tror att de andra tjejerna också njöt eller vad tror ni?

2 kommentarer:

  1. utomhuskast året runt - sånt gillar vi....

    Östhammarskastarna!

    SvaraRadera
  2. Kan du rotera i ring av is, blir träningen en bagg-is :)

    SvaraRadera