söndag 11 december 2011

Hög tid att komma i form

Idag är det den tredje advent, alltså hög tid att komma loss med julstämmningen och alla julbestyr. Även om det inte direkt glittrar av snö och vinterstämning utomhus så visar ju almanackan att det är hög tid att sätta igång med både det ena och det andra för att komma i rätt form inför julen.
Jag startade dagen med att  tända det tredje ljuset i min egenhändigt designade adventsljustake och njöt av en lååååång frukost samtidigt som jag i pyjamas följde skidskytte tävlingarna på tv.

Därefter kom jag loss rejält med lite fix och trix här hemma och jag lyckades även att slå in lite klappar som jag faktiskt redan hunnit inhandla.
Eftermiddagen ägnades åt en av de viktigaste traditionerna inför jul... julgottebak på Vedberget. Ingen har väl missat att jag är en av de största gottegrisarna som finns och det är ett måste att ha rejält med egengjort julgotte hemma till jul (om det inte tar slut innan...). 
Idag blev det några av favoriterna, Rocky Road, Mozartkulor, Chokladnougat och Knäck.
Julformen verkar vara räddad.... för rund är väl också en form!?

2 kommentarer:

  1. Det ser väldigt gott ut. Jag hoppas att det räcker till jul så att vi också får smaka! :)

    SvaraRadera
  2. Jag kan inte garantera det men om så är fallet så kommer det självklart med "hem"!

    SvaraRadera