fredag 9 december 2011

I Våxnäshallen råder ordning och reda!

Att det alltid varit ordning och reda i Våxnäshallen i Karlstad det kan väl alla som någon gång satt sin fot i den hallen hålla med om?! Mycket på grund av eller tack vare alla "gula-skyltar" som poppat upp i hallen med uppmaningar och pekpinnar om att hålla ordning på grejerna. När jag bodde i Karlstad så räknade jag alla gula skyltar runt om i hallen men slutade räkna när jag kom över 100, men ryktena säger att det vid den tiden fanns 132st gula skyltar som uppmanande oss att hänga tillbaka rätt vikt på rätt plats, hänga 6 st mattor i raka och fina högar, ställa tillbaka rätt häck på rätt plats osv osv.
Nu när jag ganska ofta kommer tillbaka till Våxnäshallen för träning så uppskattar jag att var sak har sin plats och att det är enkelt att träna för att jag vet att varje sak finns på just sin plats... men det är inte utan ett leende på läpparna jag noterar att det lite då och då tillkommer en ny gul skylt med någon ny uppmaning.... och om det inte efterföljs så kan det till och med behövas en egengjord handskriven skylt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar