fredag 23 december 2011

Kommer inte tomten snart?

Nu är det inte många minuter kvar tills det äntligen är Julafton...och jag är på plats hemma hemma i Fristad. Det känns ändå alltid lite extra juligt och lite mer på riktigt att komma hem till mamma och pappa och fira jul. Tyvärr är det väldigt blött det som kommer ner från himlen och med en temperatur på plus 6 grader så finns det väl inte så stort hopp om att det kommer att bli en snöbeklädd julafton för min del i år.... men vad gör det? Tomten kör ju sin släde i luften oavsett så det kommer ju att ordna sig ändå... och för de delen så har jag redan hunnit kika igenom huset och upptäckt att han redan varit här och dumpat av en del av klapparna.
Jag vill passa på att tacka er alla som skickat julkort till mig/oss, jag blir jätte glad för era julhälsningar!, och även passa på att önska er alla en underbar julafton med massor av gott att äta och dricka, massor av nära och kära omkring er och att tomten kommer med klappar till er alla. GOD JUL!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar