lördag 31 december 2011

Slutet gott, allting gott...

År 2011 lider mot sitt slut...äntligen om jag nu får säga så!?
2011 har helt enkelt inte varit något bra år för min del och inget år som kommer att hamna på min topplista dirket... men så här på slutet av året så skall det väl ändå göras en summering.
2011 var ett tungt år både resultatmässigt och motivationsmässigt, hela året har varit lite av en uppförsbacke och utmanat mig rejält. Men några medaljer och några positiva minnen kommer jag att plocka med mig och minnas från 2011. Året började med ett ISM silver i viktkastning i februari, fortsatte med ytterligare ett SM silver vid Lag SM i tyngdlyftning i maj, brons i slägga vid SM i augusti och till sist ett brons vid SM i tyngdlyftning i december.
Det roligaste tävlingarna under 2011 var helt klart de två "uppvisningstävlingarna" som jag deltog i. Älvkastet i Karlstad är definitivt det roligaste och mest galna jag gjort i släggväg...att kasta mitt i centrala Karlstad från ena sidan av Klarälven till den andra var helt klart en häftig upplevelse! Det var ett helt lysande arrangemang av Karlstadborna och gav massor av behövlig uppmärksamhet till vår älskade friidrottsgren - slägga och helt klart ett bra sätt att visa att "inget är omöjligt"!
Å-lyftet i Eskilstuna var även den en av de roligaste tävlingar jag gjort, en utomhus lyftartävling mitt under Å-festen i stan med massor av publik som hejade på.
Under båda tävlingarna hade jag väldigt roligt och njöt av att bara vara med....och det visade sig att det faktiskt blev de två bästa tävlingarna resultatmässigt också. Jag lyckades inte kasta hela vägen över Klarälven men kastade över 67meter. På Strömsholmen i Eskilstuna slog jag personligt rekord i stöt med 106kg och var väldigt nära att klara även 112kg som skulle varit nytt svenskt rekord. Alltid något att plocka med från ett halvtaskigt år... eller som min goa vän Anna sammafattade året åt mig: - 2011 har varit ett skitår för att du skall tagga till och bli förbannad till nästa år, det är 2012 som kommer att bli Cillas år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar