fredag 2 december 2011

Styrkan kommer inifrån

Eller hur var det nu igen?
Jag har alltid gillat tröjor med klatschiga tryck och peppande budskap, därför blev jag extra glad när jag i går fick en present av klubbens ordförande. Han hade letat djupt i sina gömmor och hittat ett lass med t-shirts från tidigare Råbyår och hittat en speciell som han tyckte att jag skulle ha. Jag hoppas inte att det var för att det var en tröja i storlek XXL utan för det mycket snygga trycket på bröstet som han tyckte att just den här t-shirten skulle vara till mig.
Visst är den fin och visst kan den hjälpa till och ge extra styrka!? Jag kommer i alla fall att dra på mig den stolt och känna kraften smyga på utifrån och in.

1 kommentar:

  1. Den kommer jag ihåg, jag hade en sådan.
    Lycka till i helgen, håller tummarna för dig :)

    /Linda-Marie

    SvaraRadera