måndag 5 december 2011

Trött och sliten...

...huggormsbiten sjunger Kalle Baah. Jag kanske inte direkt är huggormsbiten men idag är jag verkligen trött och sliten, det känns som att jag blivit ordentligt överkörd av något stort och tungt. Kroppen skriker träningsvärk från nackhåren ner till hålfoten och knoppen skriker vila! Jag är ju inte känd för att lyssna på kroppens signaler men idag ger jag efter.... det blir en hel dag utan träning.
I alla fall med träning för egen del, men jag skall ändå ner i träningslokalen och hjälpa till lite. Klubben har ungdomsträning i tyngdlyftning varje måndag, tisdag och torsdag och det har huvudsakligen varit grabbar som kommit och tränat men nu de senaste veckorna har en liten tjej börjat träna med oss och då får jag kliva in och hjälpa till. Hon är 9 år och är en liten tuffing, hon dök upp tillsammans med sin mamma och pappa och ville börja träna tyngdlyftning, en aningen förvånat men fantastiskt roligt. Hon hade aldrig sett en stång förut men lärde sig ganska snabbt de tekniska grundmomenten i både ryck och stöt... hon kanske följer med upp på någon släggträning och testar att rotera också framöver!?
Att coacha henne får bli dagens insats och Kalle Baahs nästa textrad - bit  tillbaka och in i skiten- överlåter jag till i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar