torsdag 29 december 2011

Tyngdlyftaren i blåsväder

Fick äntligen möjlighet att testa mitt nya fina paraply som jag vann vid Tyngdlyftnings SM i början av december när det idag både blåste halv storm och regnade kors och tvärs när det var dags att gå till jobbet i morse.
Mitt nya "Magic Windfighter"-paraply har länge bara legat på hatthyllan i hallen och inväntat vårregnet men eftersom den här vintern varken verkar bli kall eller vit så var det bara att fälla upp paraplyet idag. Det klarade eldprovet galant, det var otroligt stadigt och höll både blåsten och regnet borta! Hoppas att alla andra lyckliga paraplyvinnare från Uppsala känner sig lika nöjda...

Inte lika nöjd och glatt överraskad blev jag när den senaste Tyngdlyftaren (Svenska Tyngdlyftningsförbundets tidning) damp ner i postlådan. Hade sett fram emot att läsa lite om SM tävlingarna, det var ju några veckor sedan de tävlingarna avgjordes så det kunde ju varit kul att uppdatera sig lite men ack så fel jag hade. Det var ju alldeles för tidigt för SM reportagen, det var tydligen sensommarens och höstens tävlingar som jag skulle vara intresserad av. Trist!
Varför producerar man fortfarande en tidning när allt som står i den är gammalt? När alla nyheter och resultat nu för tiden går att läsa om på olika hemsidor "live" eller i anslutning till tävlingen så vore det väl kanske dags att spara in några kronor och skrota eller i alla fall börja tänka nytt och förnya tidningen!? Kanske skulle kunna vara en tidning med mer fördjupande reportage om träning, reportage om hur världslyftare tränar och lever, eller en årsutgåva med en sammanfattning från hela året? Hur som helst så kommer jag i alla fall att även i fortsättningen hålla mig till tyngdlyftningsförbundets hemsida (som har fått ett otroligt lyft de senaste året och nu fungerar bra) och tyngdlyftning.net när jag vill ha snabba nyheter om vad som händer i lyftarsverige och lyftarvärlden.

1 kommentar:

  1. Håller med dig, alltför gammal info och för mycket negativt oxå! Det hjälper ju inte att skriva om hur "dåligt allt är" i lyftarsverige...bättre att göra något åt det!
    Nä, tyngdlyftning.net är det som gäller :-)

    SvaraRadera