torsdag 22 december 2011

Vila sig ur form

Att vila inte är bra i för stora doser, det kan jag skriva under på. Att vara förkyld en vecka och inte kunna träna bra och tvingas till att ta det lite lugnare var i och för sig bra för förkylningen men aj aj aj vad det har varit värdelöst för min halvtaskiga kropp. Alla småskavanker som en gång kroppen haft kommer tillbaka vid för mycket inaktivitet...och det känns som att kroppen är hundra år och jag är en skröplig och sne variant av mitt bästa jag.
Så gissa om det var skönt att dra igång med träningen igen den här veckan!? Efter ett pass i träningslokalen igen så är kroppen tillbaka i bra slag, inget ont i ryggen eller någon annanstans alls. Med stor entusiast och med ett leende på läpparna har passen avverkas på löpande band den här veckan och nu så här på torsdagsmorgonen kan jag konstatera att det tagit. Troligtvis så beror det till stor del på att jag passade på att dra igång med det ryska benprogrammet redan i måndags när jag kände mig på gång, som en liten extra present till mig själv så här i juletider.
Vilken träningsvärk jag har i mina ben, men vilken lycka det är att ha ömmande kropp på grund av träningsvärk och inte av vilovärk. Ser redan fram emot dagens pass med slägga och specialstyrka... mer träningsvärk lagom till julledigheten!

1 kommentar: