tisdag 3 januari 2012

Årsbästa igen!

Det är för härligt så här i början av ett nytt år, det är alltid som en stor portion av nytändning som kommer över mig och det är på något vis som om att jag får en extra boost av att starta ett nytt år. Även om det är mitt uppe grundträningen och uppbyggnadsträningen så känns det ändå alltid lite roligare och lättare att gå till träningen på denna sida om årsskiftet, att få "flytta in" i den nya träningsdagboken (rosa så klart!) och slå årsbästa i övning efter övning....det piggar upp!

4 kommentarer:

 1. Saknade dig på Massas äng i torsdags! En härlig släggtävling i, för året, normalt väder. +3, halv storm och kraftigt regn på tvären! Riktigt bra resultat trots allt! Jossan över 60 flera gånger, Julia persade med 2-3 meter och Johan låg stadigt metern under pers, med uppvärmningskast på knappa 50. Ha ett riktigt Gott Nytt År och hoppas vi får se dig många gånger under det! /Hasse

  SvaraRadera
 2. Lena Berntsson3 januari 2012 11:27

  Gott jobbat Cilla! Blir det nån viktkastning i år?

  SvaraRadera
 3. Hasse: Jag lovar, jag skall dyka upp många gånger i Karlstad och på Massasäng under året. Snarare än du tror kanske!?

  SvaraRadera
 4. Lena: Tack! Visst är det gött när det blir årsbästa bara av att kliva in i lokalen så här års!? :)
  Jag har inte bestämt om det kommer att bli någon viktkastning i år, håller på att jaga släggtävlingar utomlands för att eventuellt köra en vintersäsong istället. Men det kanske slinker in någon vikttävling under säsongen ändå!?
  Hoppas att året startat bra för din del också!!! Springa snabbt snart?

  SvaraRadera