söndag 22 januari 2012

Bra start för oss

I går var det seriepremiär i tyndlyftningsserien och vi var och tävlade i Örebro, i Örebro KK´s nya och mycket fina lokaler. Vi damer mötte tyvärr inget annat damlag men tävlade tillsammans med Örebros och ETKs allsvenska lag före Elitseriematchen mellan ASK och ÖKKs herrar avgjordes.
Vi ASK-damer fick en bra start på serien och gjorde alla tre, Amanda Rydberg, Sara Seeberg och jag, en bra tävling och fick ihop 464 poäng.
Jag gjorde, trots min osäkerhet och nervositet (eller tack vare?), en bra tävling. Jag gick in lågt för att vara säker på att få med mig resultat, startade på 60kg i ryck och klarade det väldigt enkelt. Gick därefter på 65kg och 70kg och klarade alla lyft, mycket skönt att äntligen vara på rätt sida 70 igen. I stöt gick jag in på 95kg och klarade det utan att det var något bra lyft, gick därefter på 100kg som däremot gick väldigt lätt och hamnade mycket bra... i sista stöten gick jag på nytt personbästa 107kg men bommade tyvärr överstöten. Sammanlagt fick jag alltså med mig 170kg och 180,8 poäng och tillsammans med Amandas (51-74 125kg 154,5 poäng) och Saras (51-62 113kg 128,4 poäng) får vi alltså med oss  464 poäng från första omgången, en bra start för ASK.
Alla resultat från Örebro och mer bilder kan du så klart hitta på www.tyngdlyftning.net 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar