onsdag 4 januari 2012

Djävulska sexor

Inte lika entusiastisk som jag var för några veckor sedan när jag kom på den braiga idén att kliva på det ryska benprogrammet var jag idag när jag insåg att dagens morgonpass skulle bli en aning svettigt. Jag kan väl bara lite lätt konstatera att de första "mys" passen nu är över. Det är nu dags att bita ihop och ösa för att förhoppningsvis komma igenom programmet och få någon fart på de klena grisbenen.

Dagens morgonpass inleddes helt enkelt med sex stycken set med sex repetitioner knäböj fram på en 80 procentig belastning... låter kanske inte så mycket men gisses vad det suger i benen och i pallet.
En jä**a massa djävulska sexor- 6,6,6,6,6,6, som skulle avverkas och det kändes nästan som att hornen var på väg ut ur pannbenet när den sista sexan stretade emot.
Galet jobbigt och det var tur att coach G var på plats och peppade så att jag fick med mig mina 36 böj, helt ensam i lokalen hade det varit om möjligt ännu tyngre.
Kvällspasset blir en aning lättare med några få övningar som blev över från morgonpasset och därefter blir det ett välbehövligt bastubad...det ser jag fram emot. Att det redan om några dagar snart är dags för nästa benpass förtränger jag ett tag till!

2 kommentarer:

  1. Den mystiske coach G låter ännu bättre!

    SvaraRadera
  2. Sorry coach....den mystiske super-duper coach G skall det ju så klart vara!

    SvaraRadera