onsdag 18 januari 2012

Dubbel Rydbergare på kvällskvisten

Tisdagens morgonpass bestod så klart av trettio minuter cykling tillsammans med basketspelarna från Eskilstuna Handikapp Idrottsförening, det blev som tur var ingen tok-körning som det mer ofta än sällan brukar bli eftersom de skulle spela match på kvällen.
Jag förpassade mig till  Västerås för att kasta på kvällen, tillsammans med Rydbergarna i QuickNet arenan. Johanna var lite krasslig så hon agerade assisterande coach till Anders och de piskade tillsmmans Amanda och mig under hela passet. Det blev mycket kastning och lillastrumpan (Amanda) kastade mycket bra medan jag själv tyckte att det gick lite knackigt för egen del. Vissa teknikdetaljer som jag håller på att jobba med sitter inte till hundra procent än vilket gör att vissa kastpass blir mer frustrerande än andra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar