söndag 15 januari 2012

Kanin attack

Jag har sagt det förut men jag uppskattar verkligen en lugn hemmahelg, utan några planer som träningsläger eller träningsresor. Hur mycket jag än gillar att vara ute på vift och träna med mina inspirerande team-kamrater så är en lugn helg med träning på hemmaplan utan några större planering eller strukturering ibland mer än välkommet.
Det blev träning igår med gänget här hemma, ganska tung och tuff träning så det var tur att jag inte var helt ensam i hallen utan hade några som hetsade och hejade på. Resten av helgen har jag mest strosat omkring hemma i lägenheten i mysbrallor... nackdelen med att hasa omkring hemma en helg är att de där dammråttorna som bara susar förbi under veckorna, när jag bara kommer hem sen kväll för att snabbt äta och trilla i säng för att få mina timmars skönhetssömn och sedan upp och iväg igen tidig morgon dagen därpå, verkar pakta ihop sig, bli stora som kaniner och komma fram från varje kryp-in och hörn. Frågan är om de skall få vinna och mer eller mindre ta över lägenheten helt eller om det är dags att gå i till motattack!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar