tisdag 31 januari 2012

Kul med kula

Härligt att läsa om de maffiga kulframgångarna från Pallasspelen i Malmö i helgen. Catarina "Catta" Andersson dunkar in ett nytt snyggt peronbästa när hon stöter maffiga 17.01 och blir Sveriges tredje 17m-tjej någonsin. Snyggt och sååå välförtjänt!
Även kul att läsa om 17åriga Fanny Roos framfart i kulringen när hon stöter 13.99 med 4kg och hela 16.53 med 3kg, första 17 åring över 16 meter med den vikten. Kul!
Slänger in en bild på mig själv från mina glansdagar i kulringen (försök att hålla er för skratt!)....håller med tjejerna om att det går att stöta kula i Malmö, även jag har satt mitt personliga rekord där - 14.82 och året var 1999, om jag inte minns fel så var det i en rafflande kulfinal tillsammans med Catta... gissa vem som vann!? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar