lördag 7 januari 2012

Vad skulle mitt Gladiatornamn vara?

En tuff träningsvecka är över, tio pass är genomförda. Jag är mycket nöjd med veckans träning men känner mig inte direkt som någon Gladiator just nu... en aning slutkörd och mör i kroppen. Vilodagen i morgon kommer mycket passande. Dock känner jag mig helt redo för att krypa upp i soffan och slå på TV:n i kväll för att med spänning följa den nya omgången av Gladiatorerna.
Gladiatorerna har alltid varit ett av mina favorit program, jag älskar att se vältränade människor mötas och fightas mot varandra och mot Gladiatorerna. I år skall det bli speciellt kul att följa serien, dels för att det är Gry Forsell som skall leda programmet (vackrare och gladare programledare får man leta efter) och dels för att två av mina klasskompisar från Bosön tiden Alireza Parchami och Eric Ericsson är med och utmanar. Ali och Eric är två vältränade grabbar som kommer från Judo och Karate och numera är två av sveriges vassaste Crossfit-atleter. Gissa om Gladiatorerna kommer att få något att bita i....
Både Eric och Ali kommer att kliva in i programmet redan i dag då de ställs mot varandra direkt, det kommer att smälla och min gissning är att en av dessa grabbar kommer att stå sig hela vägen, vem får vi se. Jag håller tummarna för er båda grabbar, kör hårt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar