onsdag 15 februari 2012

Avbrott i träningen

Gårdagens träningspass bestod av kastning, och vilket bra pass det blev!? Jag kom sent till träning på grund av kvällsmöte med jobbet och misstänkte att jag skulle vara lite seg och trött i både kropp och knopp men ack så fel jag hade. Det gick hur bra som helst och jag var på hugget, kastningen gick jättebra och hela passet flöt på riktigt bra med massor av sköna släggkast, ända tills...
...släggan gick sönder, eller rättare sagt vajern gick av. Inte helt ovanligt, framförallt inte vid mycket innekastning. Släggorna tar en hel del smällar och det är inte helt ovanligt att en vajer går av eller att en slägga fastnar i nätet. Den här gången gick släggvajern av när den landade vilket är det bästa sättet eller i alla fall det skönaste sättet att kasta av/sönder en slägga, det är lite värre när den går i tu mitt under någon av rotationerna, då kan det göra mer ont. Nu blev jag mest förvånad...avbrottet i träningen gjorde inget, jag var ändå väldigt lycklig  och nöjd över ett mycket bra träningspass!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar