torsdag 23 februari 2012

Eskilstunas stolthet

Jag vet det kanske kommer som en chock med det är faktiskt inte jag som anses vara Eskilstunas stolthet, det är inte ens Råby Rekarne FIF eller Allmänna Sportklubben som levererar SM medalj efter SM medalj år efter år till Eskilstuna. Utan det är stadens handbollsherrar IF Guif som anses vara Eskilstunas stolthet och igår var jag för första gången och kikade på en match hemma i Sporhallen, när Guif tog emot Redbergslids IK.
Det var min sponsor Strength som tillika sponsrar handbollslaget Redbergslids IK som bjöd med mig på matchen. Matchen i sig var kanske inte den mest spännande eftersom Redbergslids skulle och var också en mumsbit för Guif... men det var ändå rätt kul att se en match live och trängas bland massor av rödklädda och några få vitklädda supporters i den ganska fulla Sporthallen.
Vi får se om det är i år som Eskilstunas stolthet, IF Guif tar sitt efterlängtade SM guld.... jag jagar mitt 12:e SM guld.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar