söndag 26 februari 2012

Hemma...det är vart jag lägger hatten

De sista dagarna har varit en aning hektiska, men med effektivitet har jag och min älskade fästman äntligen fått i ordning så pass i det nya hemmet så att vi äntligen har kunnat flytta in. Med underbara vänner och familj så gick det sista flyttlasset igår, TACK ni är bäst!
Vi hann nästan inte mer än att bära in den sista flyttlådan innan det var dags för mig att slänga mig i väg till Arlanda för att hinna med flyget till Portugal.
Nu är jag alltså på plats i Leiria i Portugal tillsammans med slägggänget, Karin, Jossan och coach K. Faktiskt känns det nästan som att komma hem en aning, jag vet inte hur många gånger jag varit just här på träningsläger men jag har kommit hit årligen i snart tio år, en gång eller flera gånger om året. Här bor en av mina äldsta och bästa släggvän, Vania Silva så det är inte konstigt att jag trivs här... Här i Leiria finns precis allt som behövs och det är en liten och simpel stad med mycket trevliga människor.Vi bor alltid på samma hotell och de senaste åren även i samma rum... svenskarnas rum som de kallar det här på hotellet.
Första passet är avklarat och det var precis lika underbart som alltid, att kasta i tights och t-shirt i 20 grader det är gött!
Nu siktar vi på att det blir ett toppen läger med massor av bra kastning, god mat och gott kaffe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar