torsdag 2 februari 2012

Letar fram mina gamla bolltricksar konster

Vissa av er känner mig som en organiserad och planerande person, någon kallar mig safety woman för att jag brukar ha med mig det mesta och lite till när jag lämnar hemmet... allt i från kaffe i termos och smörgåsar om i fall att jag skulle bli hungrig, hårnålar och säkerhetsnålar i fall jag eller någon annan skulle behöva. En mästare på att göra listor och ha koll på tider och vara i god tid på rätt plats... helst lite i extra god tid.
Andra (mamma i alla fall!) känner mig mer som den som inte alltid planerar riktigt så där i god tid och tar saker och ting som det kommer.... det ordnar sig alltid på ett eller annat vis.
Just nu känner jag att den oorganiserade och spontana personen som ser till att saker händer när det händer har fått stort utrymme i mitt liv... privat, på jobbet och på träning är det nu full rulle på det mesta! Det känns lite som att jag tömde och kastade upp ett bollhav med bollar och nu har jag full sjå att hålla alla bollar i luften och plocka ner dem snygg, en efter en.
Men med mina gammla volleyboll talanger i bakfickan (eller i bikinifickan som vi brukar säga Jossan!?) så kan det inte bli annat än bra i slutändan...några bagger- och fingerslag för att hålla liv i bollarna, sedan en rejäl smash för att avsluta snyggt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar