tisdag 21 februari 2012

Retligt...

Jag börjar förstå varför det kallas rethosta... det börjar bli riktigt irriterande med denna hosta! Den sista veckan har jag hostat så att jag tror att lungorna varit på väg ut mer än en gång. Jag blir snart galen (eller i alla fall mer galen) på att hosta och att inte kunna träna som jag vill.
Alla bra tips och trix för att bli av med resthosta verkar mest vara påhitt och lurendrejeri, inget verkar funka. Det sista tipset jag fick nys om och som jag absolut måste testa är att choklad skall vara bätte än hostmedicin. En läkare i Norrköping tycker att varken de receptfria eller de receptbelagda hostmedicinerna är särskilt effektiva. Han hänvisar till en engelsk studie där man funnit att teobromin, som bland annat finns rikligt i kakao, är tre gånger så effektivt mot hosta som kodein. Så här skall käkas choklad...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar