onsdag 8 februari 2012

Väderguden - Det räcker nu!

Vad hände med den så lovande släggvintern? Senaste veckorna har det både varit kallt och snöigt.... det som verkade så lovande med barmark och plusgrader i början av året!? Jag vet att det är osvenskt och nästan lite  som att svära i kyrkan när jag säger att det efter jul och nyår inte behöver bli annat än vår. Jag börjar lessna på att bylta på mig sju lager kläder för att träna och på att bli så kall om tårna så att det känns som att de skall trilla av när jag tar av mig släggskorna efter träning.
Jag tittar suckande ut genom fönstret och ser stora vita snöflingor landa tungt på marken och försöker övertala någon vädergud att det räcker nu. Nu vill jag ha längre och varmare dagar så att utomhusträningen blir skönare och roligare....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar