söndag 5 februari 2012

Viktigare saker för mig

I går var det tänkt att jag skulle tävla i vikt, men så sent om i slutet av veckan bestämde jag mig tillsammans med coach att det inte blir någon viktkastning för min del i år. Jag har viktigare saker framför mig...
Jag känner att i år finns det inga marginaler och jag vill inte riskera något genom att göra något dumt... jag känner mig själv så pass bra att jag vet att det finns ingen återvändo om jag väl har gett mig in i leken. Skall jag tävla i viktkastning så är det ju  järnet som gäller och det är inte alltid det bästa att vara enveten och slita ut den 9,08kg tunga vikten till varje pris.
Det blev i stället så att jag blev funktionär vid vikttävlingen och sparade mig till ett släggpass efteråt, ett släggpass tillsammans med coach K som ändå var i Eskilstuna tillsammans med "vikt-Loppan".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar