onsdag 28 mars 2012

Jag är förvånad själv

Dagens träning gick förvånansvärt bra, det var länge sedan jag hade ett bra ryckpass men idag var en bra dag. Det var tidig träning men med en stor kopp kaffe som uppladdning så var det inga problem att träna på morgonkvisten idag. Coach G var på plats så det var inte heller läge att slöa till och när han utmanande mig att köra sittryck (ni som känner mig vet att det är bland det svåraste jag vet och det är definitivt inget som jag har naturligt!) så blev jag lite extra taggad.
Helt oväntat gick det som en dans, ryckdrag + ryck (med djupa sitt) funkade hur bra som helst...gjorde min första bom när jag kom upp till sista vikten för dagen -70kg, men gick direkt om och satte den med ett djupt och fint sittryck som skulle få de flesta som sett mig rycka tappa hakan. Helt klar tre vita lampor!
Mycket förvånad men det är skönt att ibland överraska sig själv...
Hoppas att samma flyt hänger i tills morgondagens träning, då står dubbelpass på programmet.

2 kommentarer:

  1. Härligt Cilla! Kommer bli en grym sommar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Javisst! Klarar jag av att komma ner i sitt i rycken då klarar jag allt.... VI kommer att vara grymma i sommar!

      Radera