måndag 12 mars 2012

Multíssimo obrigado!

Tack så mycket Portugal för denna gång, tack alla underbart härliga människor i Leiria som ännu en gång tagit emot mig med öppna armar och en stor gästvänlighet. Diverto-me muito!
De sista dagarna tillbringades med hela kastgänget från Leiria klubben Juventude Vidigalense strax söder om Lissabon där det arrangeras en mycket trevlig och bra tvådagars tävling i Quinta do Anjo. Det är en liten klubb i en liten by med en stark man som verkligen brinner för kast och skapar en härlig tävling med små medel, det är inte alltid det värsta är det bästa. Bra tävlingar, trevlig kvällsbankett med god mat på lördagkvällen och grilllunch på söndagen före tävlingen där organisationen, aktiva, ledare och funktionärer umgås och skrattar gott tillsammans.
Som sagt så tävlar man både lördag och söndag, två separata tävlingar vilket ger en bra möjlighet att kasta 12 tävlingskast under en och samma helg. För min del så var det att krama ur de sista krafterna ur kroppen efter mina två veckors läger...lördagstävlingen resulterade i 61.95 och söndagstävlingen i 62.29 och en andraplats efter Vania.
Inte några längder att skriva hem om men jag fick ändå med mig mycket från tävlingen, erfarenheter och tankar om hur fortsättningen av träningsvåren skall prioriteras och det var ju egentligen det som hela lägret gick ut på. Komma iväg, kasta mycket och läsa av och utvärdera för att kunna utvecklas och finslipa det som behövs tills sommaren.
Med en helt slutkörd kropp men fylld med positiv energi  från massor av tokigheter och skratt så lämnade jag sent i går kväll Portugal för denna gång.
Obrigado por tudo! Espero que a gente volte a se ver brevemente!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar