torsdag 8 mars 2012

Prisad

Under onsdagskvällen hölls den årliga Idrottsfesten i Eskilstuna, ett mycket trevligt initiativ av Eskilstuna Idrottsföreningar Samorganisation och Eskiltuna kommun för att visa uppskattning och prisa framtående idrottsprestationer under föregående år.
Även om mitt 2011 inte var det bästa året idrottsligt för mig så var det ändå tillräckligt bra för att få mottaga en eller rättare sagt två minnesplaketter eftersom jag tog SM medaljer både i friidrott och tyngdlyftning under 2011. Förra året var jag den första idrottaren i historien som fick idrottsmedaljen i två idrotter, i år vet jag faktiskt inte om det var någon mer än jag heller...
Jag kunde ju tyvärr inte närvara vid festen igår eftersom jag fortfarande är i Portugal och jobbar för nya och bättre prestationer 2012 och för att förhoppningsvis göra mig förtjänt av en inbjudan även till nästa års idrottsfest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar