fredag 23 mars 2012

Sol ute! Sol inne?

Veckan har verkligen rustat iväg, det är redan fredag och helg. Hur en vecka kan rusa iväg så fort det förstår jag inte men inte mig emot. Helgen är lika välkommen som det underbara vårvädret som har svept in över Eskiltuna. Tyvärr kommer jag inte få njuta av det underbara vädret i helgen mer än på håll genom fönstret. Helgen skall jag tillbringa i Nacka på förbundsdomarutbildning, jag skall försöka bli förbundsdomare i kast. Hur det går återstår att se... det är ju en hel del kapitel, paragrafer och hänvisningar i regelboken som skall hållas reda på.
Hur som helst så skyndade jag mig hem efter jobbet idag för att hinna med att njuta lite av vårsolen och tillsammans med regelboken och en kopp kaffe så har jag förberett mig och laddat batterierna för en fullspäckad helg. Håll tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar