onsdag 14 mars 2012

Utsliten

Det var inte bara jag och min kropp som slet hårt under veckorna i Portugal även mina skor verkar ha gjort sitt under lägret de med. Den numera syrabehandlade och sträva ringen i Leiria och framförallt den alltid lika sträva ringen i Quinta do Anjo tog hårt på mina kära kastarskor.
Men vad gör det när det låg två sprillans nya kastskors par här hemma och bara väntade på att bli uthämtade från posten och inkastade.
Ett par Nike Zoom rotational 5, som jag tycker är de absolut bästa släggskorna på marknaden och är det märket och modell jag kastat i under 10 år, och ett par Adidas adizero hammer 2 vilka inte tidigare har imponerat på mig riktigt men 2012 års modell skall vara utvecklad och en stark utmanare till Nike:s zoom rotational... vi får väl se!?
På utseendet i lådan så vinner dock Nike direkt... vad tänkte adidas när de gjorde skon röd?
1-0 zoom rotational 5 - adizero hammer 2.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar