lördag 14 april 2012

Borde räcka till final

Tävlingen inne i omklädningsrummet i GKKs-lokaler i Slottskogsvallen gick helt okey för både för laget och för mig. Alla i laget var lite mer nervösa än tidigare omgångar just på grund av att vi idag kände av "allvaret" för avgörandet av serien och om platserna i SM-finalen. Vi tog oss dock samma och presterade rikigt bra, endast ett poäng från lagbästa - 483poäng. Sara njöt som fisken i vattnet och lyfte som en prinsessa, persade i ryck, stöt och sammanlagt (55kg-65kg- 120kg). Amanda var inte mycket sämre, satte ett nytt snyggt personligt rekord i stöt på 79kg. Jag försökte följa upp med nya personliga rekord jag med, men bommade båda mina rekordförsök. Jag fick med mig 73kg i ryck och 105kg men missade därefter 78kg i ryck och 112kg i stöt.

Foto: Gunnar Lögdahl  http://www.tyngdlyftning.net/


Jag bara var tvungen att gå på 112kg i stöt igen eftersom Jossan (Josefin Brander - innehavare av det svenska rekordet i stöt för klass +75kg på 111kg) satt i publiken. Jag vände vikten men vändningen kostade på lite för mycket för att få till en tillräckligt bra överstöt... tyvärr ramlade stången ner även denna gång!

Mossebergs tjejer slog oss som väntat, trots att de ställde upp med ett aningen "reservbetonat"lag men jag tror nog och hoppas att våra poäng räcker till finalen i maj...

Självklart kan du läsa mer om tävlingen på tyngdlyftning.net

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar