söndag 8 april 2012

Frusna portugiser i solstaden

Karlstad bjöd idag på sol (såklart!) men inte direkt någon Portugisisk värme. Trots att termometern bara visade några få plusgrader i morse när det var dags för träning så blev det ett kastpass ute på Massas äng. Jag och Jossan tyckte att det var helt okey, det var ju vindstilla och solen värmde på när den väl kikade fram men våra kära vänner från Portugal tyckte allt att det var lite kyligt och huttrade mellan kasten.
För min del tycker jag att träningen gick ganska bra, kastade idag både 5 kg och 4 kg och tycker att känslan börjar komma tillbaka en aning... snart kanske det lossnar rejält!?
Efter träningen blev det något av det svenskaste vi kunde komma på, köttbullslunch på IKEA. Väldigt smarrigt tyckte jag och helt okey tyckte portugiserna. De är väl som vi är när vi är i Portugal, en aning skeptiska till nya skumma inhemska rätter.
I morgon pekar väderprognosen på att det skall bli lite sämre väder, snö och blåst.... vi får se om vi får med oss gänget ut på kastplan igen eller om det blir ett kastpass inomhus i hallen!?

2 kommentarer:

 1. Låter som ett mysigt läger!

  Hälsa!

  /Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst! Men jag tror att de är lite ovana vid "vårt" härliga vårväder...men det kommer snart att spricka upp och bli fint och soligt. Förstår att ni också har ett härligt läger :)

   Radera