måndag 9 april 2012

Seger över snöyran

Vaknade med ett ryck i morse och var spänd på om mina böner till väder- och slägggudarna hade besannats eller om de vetenskapliga prognoserna och meteorologerna hade fått rätt.
Jag var inte sugen på att gå in och kasta idag men inte heller sugen på att kasta i isande kyla och snöstorm.
Till min stora glädje så hörde jag inget smattrande på fönsterbläcket eller såg inte något vitt genom persiennen. Tjiho... termometern visade till och med fler plusgrader än igår. Perfekt!
Det blev alltså utekastning på Massas äng även idag. I alla fall för mig och Jossan, portugiserna kände inte för att chansa på att frysa en dag till och tog det säkra före det osäkra och höll sig till inomhusträning i Våxnäshallen.
Kastningen gick även i dag helt okey, jag kastade 5kg och 4kg i dag också. Med femman kändes det ännu bättre än i går och längderna börjar så sakta krypa uppåt. Med fyran så blev det en salig blandning och spridda skurar... men några kast kändes helt klart på rätt väg. Lagom tills vi var klara med kastningen och vände inåt mot hallen för att hämta upp portugiserna så började det smattra på rutan...snöblandat regn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar