fredag 20 april 2012

Tar in på vilohem

Veckans alla träningspass är avklarade, alla åtta pass är genomförda och så här på fredag kväll kan jag bara konstatera att det varit en bra träningsvecka med massor av bra träning. Tre bra kastpass har det blivit, var av två av dem ute kastpass i Västerås på klassiska Apalby.Vid ett av passen dök Bengan upp som en glad överraskning, han var hemma en snabbis från Zurich och droppade förbi kastplan. Det är alltid lika kul och uppiggande när han dyker upp här hemma och även om han bara ser några få kast så har han alltid någon bra kommentar som får mig att vakna till liv lite mer i kastningen. Det är konstigt men han kan se snabbt precis vad jag behöver och han vet precis vad han skall säga för att det skall stämma....Jag saknar verkligen att ha honom med i den vardagliga träningen!
Det har även bllivit två cykelpass med Jocke och snatter-grabbarna, efter att ha tagit det lugnt med cyklingen inför tyngdlyftningstävlingen förra veckan så var det skönt att vara tillbaka på banan igen. Även om det är tufft att ta sig upp och vara klar för att starta träningen 07.00 så är det jäkligt skönt att blåsa igenom kroppen och svetta av sig rejält...för svettig och trött kan jag lova att jag blir varje pass med detta gäng.
Så klart har det även veckans tre lyftpass genomförts och även dessa med gott resultat, en aningen sliten efter urladdningen förra lördagen men med den sköna stämningen som det har varit i hallen den här veckan med två finalklara lag så har passen genomförts med ett leende på läpparna.
Jag är helt enkelt nöjd med veckans träning och ser nu fram emot en skön vilohelg som jag tänker avnjuta på sydligare breddgrader, på en av de bästa rekreationsanläggningarna... "hemma" i Fristad hos mamma och pappa.
För dig som tror att Fristad är något litet påhitt i Eskilstuna historia eller inte har en aning om vad det egentligen är, läs lite mer här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar