måndag 7 maj 2012

Det går fort när man har roligt

Helgen tog slut lika fort som den började, men det är väl så att det faktiskt går fort när man har roligt. För roligt det var det verkligen på träningslägret på Bosön i helgen!
Det blev en hel del bra träning, gårdagens pass blev helt okey det med. Gick upp och toppade i  stöt och fick i alla fall med mig tresiffrigt men som alltid så skulle jag velat ha med mig lite lite till... men det är ju trots allt tre veckor kvar tills toppformen skall infinna sig så jag ligger helt rätt i planeringen. Jag är även nöjd med 120kg i knäböj fram, helt okey som sista övning och som avslutning på lägret.
Det roligaste av allt var dock att vara iväg och träna och umgås i en annan miljö än den här hemma, tillsammans med hela gänget från Eskilstuna och med några Lidingö-bor.
Förutom Karin så dök min "gamla" klasskompis Anna Lundin upp och hänge på och finslipade crossfit formen med teknik träning i ryck och stöt. Otroligt kul att träffas och träna i hop.... det måste vi göra om!

Cillen och Annapanna trötta men glada efter ett hårt pass i Bosöns lyftarsal.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar