fredag 4 maj 2012

Jag hade i alla fall tur med vädret

Igår var det inte den bästa träningsdagen, fasktiskt en av de sämre på bra länge!
Jag hade en tung dag på släggfältet igår, inte nog med att motivationen inte var på topp så små jäklades det hela passet också. Fingrarna sprack och skorna gick ännu mer sönder, ryggen krånglade och sist men inte minst kastade jag upp en slägga högst upp i högra burgaveln. Jag slet och bökade i mer än 20 minuter innan jag konstaterade att jag inte kommer att lyckas få ner den rackaren.... och avslutade skitpasset, tungt medveten om att det var så långt i från ett bra pass man kan komma och saknade mina släggtjejer som jag brukar träna med mer än någonsin.
Men hur som helst hade jag tur med vädret och slapp i alla fall att frysa och kunde träna utan problem i kortärmat och kortbyxa (även om jag fegade lite med tights under shortsen).
Idag blir det en lung dag med behandling hos Camilla och vila....det är nog det jag behöver för att kunna hitta lite ny motivation och komma igen inför helgens träningshelg på Bosön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar